Cum să trimiteți mesaje către contactele WhatsApp care v-au blocat

Trimiterea mesajelor prin intermediul WhatsApp este o modalitate foarte populară de a comunica și în prezent există chiar milioane de oameni care preferă să trimită un text mic înainte de a efectua un apel telefonic.

Dar, când nu mai doriți să primiți mesaje de la cineva, alternativa logică este să o blocați . Aceasta este o procedură destul de simplă, pentru care tot ce trebuie să faceți este să mergeți la chatul persoanei respective, să apăsați butonul de meniu și să selectați opțiunea Mai mult> Blocare .

Dar se poate întâmpla și în sens invers, adică există un contact care vrea să te blocheze, deci nu poți trimite mesaje, printre altele. Chiar și așa, există o modalitate de a vă trimite din nou un mesaj dacă vreți sau aveți nevoie de el.

Este posibil să trimiteți mesaje către persoanele de contact care v-au blocat?

Dacă nu știți dacă un contact v-a blocat pe WhatsApp, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să îl verificați. Acest lucru este foarte simplu, deoarece dacă ați blocat în fiecare mesaj pe care îl trimiteți, pe ecran apare pictograma unui porumbel în gri .

Ar trebui să știți că din momentul în care o persoană vă blochează, sunteți lăsat fără posibilitatea de a le trimite un mesaj, deoarece aceasta este configurată și prestabilită de compania de mesagerie WhatsApp.

Dar există o modalitate de ao obține, atâta timp cât obțineți ajutorul unui cui vă încredințează și care vrea să vă ajute să rezolvați "conflictul". Prin urmare, cu ajutorul unei terțe părți, puteți trimite un mesaj înapoi chiar și persoanei care v-a blocat.

Pentru a face acest lucru, va trebui să întrebați pe cineva în care aveți încredere, pe cel mai bun prieten sau pe un membru al familiei dvs., pentru a crea un grup WhatsApp de pe propriul telefon și pentru a include contactul care te-a blocat și pe tine însuți.

Fiind parte a aceluiași grup puteți trimite contactul care a blocat mesajele, audițiile, imaginile și tot ceea ce doriți. Desigur, acea persoană cu care vrei să comunici, are opțiunea de a părăsi grupul și tot ceea ce ai făcut pentru a comunica cu ea din nou va fi fost în zadar.

Deși, simțind că aceasta ar putea fi atitudinea fostului nostru contact pentru a primi un mesaj de la dvs., ar trebui să profitați de ocazia de a trimite apoi mesaje pentru a explica o neînțelegere sau pentru a încerca o reconciliere.

De asemenea, rețineți că este foarte comun ca cineva să vă blocheze și apoi, după timp, să adăugați din nou. Atunci veți avea posibilitatea să trimiteți din nou mesaje către acel contact pentru a comunica sau, dacă doriți, să îl blocați de această dată.